Zoeken naar kan nu

Uw zoekactie voor kan nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Piemeltje 64 jaar Antwerpen - Duffel
Pijpbeurt
Bij welk koppel kan ik terecht voor een pijpbeurt gegeven door de vrouw terwijl haar man kijkt of gegeven door de man terwijl de vrouw kijkt of de vrouw die afwisselend haar man en mij pijpt ik kan niet ontvangen en verplaats liefst niet te ver uit de buurt . Afspreken op een namiddag in de week bij jullie thuis of outdoor of cardate In jullie auto. Vrouw alléén mag ook reageren  

Pijpbeurt
Milf lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Cuckolding style?
Hey. Ik ben een goeduitziende hetero man van 42j,slank sportief postuur, ben goed voorzien met een goede uithoudingsvermogen en kan meerdere keren klaarkomen. Een zeer hoog libido. Ben spontaan,respectvol,hygiënisch en netjes verzorgd (intiem geschoren). Ik zoek een leuke verzorgde dame(milf)van een koppel die graag geniet van een derde man en houdt van lekkere seks. Ik neuk je lekker voor de ogen van je man. Eerst rustig opbouwen door je te teasen met mijn handen over jou hele lichaam daarna rustig met mijn vingers,tong tussen jou benen waar ik jou kutje lekker beft terwijl jij met je handen mijn harde paal vasthoudt en daarna mij lekker pijpt. Daarna laat ik je lekker genieten in allerlei standjes. Wie deze advertentie ziet zitten mag altijd reageren. Ik heb enige ervaring hierin en heb geen drempelvrees. Ik kijk uit naar de serieuze reacties. Xxx  

Cuckolding style?
Joske 54 jaar Limburg - HASSELT
Anaal en tantra massage enkel voor bi koppels en vrouwen
Lange positieve ervaring in geven van alle soorten onspannende massage van tantra tot anaalmassage (doel de anusspieren te leren ontspannen) gegeven door iemand speciaal ;-) kan ontvangen  
Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
vrouwtje verwennen
Bij wie mag ik het vrouwtje komen verwennen? Ik zoek een eerlijk en verzorgd koppel. De leeftijd is niet belangrijk hygiene wel. Ik ben een man van 42jaar, 1m81 normaal gebouwd, zeer verzorgd, eerlijk, hygiene en discretie geboden. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik geef ook graag een massage. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Ben intiem geschoren en normaal geschapen. Welk koppel heeft er zin in?  

vrouwtje verwennen
Pieter 69 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ouder koppel
Hallo hierbij zoek ik ouder koppel waarbij ik samen met de vrouw de man kan pijpen en dat we samen zijn zaad verdelen met onze tongen, wie interesse?  
Roel 61 jaar Antwerpen - Herentals
naaktlopen en of trio
Hallokes, Bij welk stel zou ik in adamskostuum kunnen rondlopen , hebben jullie een afgesloten tuin, loods of bos ? Waar dat kan ? Een trio behoort ook tot de mogelijkheden , mag maar moet niet . Wie ben ik ? 183/79 geschoren besneden . Discreet , hygenisch , verzorgd en met respect voor anderen. Zie er jonger uit dan ik ben , en voel me ook jonger , geen bbs en grijs getinte haren. al zeg ik het zelf, ik mag er nog zijn. Liefst overdag of in de vroege avond.  

naaktlopen en of trio
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk verzorgd hetero bi of cuckold koppelke
Hoi, ben opzoek naar een eerlijk verzorgd hetero, bi of cuckold koppelke. Veel kan niets moet! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Zeker geen xl.kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Zk verzorgd hetero bi of cuckold koppelke
Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
BBC for hot wife
Hello geile hotwives ! Ik ben een donker man van 32jaar oud met wat ervaring . Ik ben uiterlijk good looking en sportief, ik ben van ongeving antwerpen en ik kan gemakelijk verplaatsen. Ik ben goed voorzien en ik weet zeker van aanpak . Ik doe alleen safe en 100% hetero, ik ben geen faker en ook niet opzoek naar fakers. Alleen doeners .koppels de graag een dominante man zien bezig mogen gerust iets laten horen. Xx  

BBC for hot wife
gisteren
David 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Maak je fantasie waar !
Jullie hebben als koppel al een tijdje een fantasie, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen ? Jullie verlangen naar een scenario waar eigenlijk een extra persoon voor nodig is ? Het is misschien nogal kinky en je durft er niet zomaar tegenover iedereen over te beginnen praten ? Ik (David) kan jullie in alle discretie verder helpen. Heb je al een idee met duidelijke elementen die in de fantasie aan bod moeten komen, stuur ze mij op en ik maak er een volledig uitgewerkt verhaal van. Prefereren jullie een volledig uitgewerkt scenario of liever wat meer improvisatie, alles is mogelijk. We werken het samen verder uit. Zelf ben ik een persoon met enig niveau. Respect, vertrouwen en discretie zijn heel belangrijk voor mij en ik verwacht dit ook van jullie. In het rollenspel zie ik mijzelf eerder als de dominante persoon (als er één is natuurlijk) Geef eindelijk eens toe aan die drang en nieuwsgierigheid, mail mij, en zie hoever we misschien wel geraken.  
gisteren
Yves 54 jaar Antwerpen - Geel
Bij welk koppel komt een XXL of black je vriendin vrouw neuken
Ben op zoek naar koppel, waar een XXL of black(s) je vriendin vrouw komt neuken. Kan ik dat vinden in de zuider kempen of omgeving. Discretie verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10